Teoretična in praktična učna delavnica: Predelava grozdja v sok

Vabljeni v Učni center Brje, v petek 15. septembra 2017, od 17.00 do 20.45, kjer bosta potekali teoretična in praktična učna delavnica na temo predelave grozdja (mošta) v sok.

grape_juice_benefitsPredelava grozdja je najvažnejši tehnološki postopek v kletarstvu. Iz grozdnega mošta se poleg odlične žlahtne kapljice lahko pripravi tudi grozdni sok, ki je v zadnjem času precej priljubljen. Največ arome se namreč skriva prav v lupini grozdne jagode. S pravilnimi postopki lahko pripravimo in predelamo odličen grozdni sok.

Če vas zanimajo postopki in načini predelave grozdja v sok, ste vabljeni, da se nam pridružite v Učnem centru Brje, v petek 15. septembra 2017, od 17.00 do 20.45, kjer bosta potekali teoretična in praktična učna delavnica na temo predelave grozdja (mošta) v sok.

Delavnico bo vodila Blanka Samec, univerzitetni diplomirani inženir živilske tehnologije, ki ima bogata strokovna znanja in izkušnje iz različnih področij, od tehnologije predelave sadja in ostalih živilskih izdelkov, prehrane z dietetiko, kemije in mikrobiologije, kot tudi označevanja in trženja končnih proizvodov.

Na delavnico se je zaradi omejenih prostih mest potrebno prijaviti preko spletne prijavnice ali na telefonsko številko 05 366 47 50 ali 041 437 785.