Dan kakovosti 2024 na Ljudski univerzi Ajdovščina

Petek, 24. maj 2024.

V petek smo zaposlene obeležile Dan kakovosti. Tokrat je bil poseben tudi zaradi tega, ker smo po enoletnem premoru ponovno pridobili pravico do uporabe 𝐙𝐞𝐥𝐞𝐧𝐞𝐠𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐤𝐚 𝐤𝐚𝐤𝐨𝐯𝐨𝐬𝐭𝐢 za obdobje treh let, do 31. marca 2027.

Začeli smo s pregledom naših uspešnih praks in razpravo o predlogih za izboljšave na področju kakovosti. V okviru Dneva kakovosti smo pripravili kratek video, ki prikazuje naša prizadevanja, novosti ter izboljšave na področju kakovosti.

Med dogodkom smo izvedli skupinsko evalvacijo in razpravo o uporabi programa SNIPI v naših izobraževalnih procesih. To je bila odlična priložnost za delitev izkušenj, razpravo o pridobljenih spoznanjih in iskanje novih načinov za nadaljnje izboljšave. Po končani razpravi je sledilo neformalno srečanje, ki je pripomoglo h krepitvi vezi in timskega dela.

Ob tej priložnosti smo obeležili tudi 20. obletnico podeljevanja znaka kakovosti in se še posebej spomnili naših prizadevanj na področju kakovosti.

Za našo organizacijo ima Zeleni znak kakovosti izjemen pomen, saj potrjuje našo zavezanost visoki kakovosti in odličnosti v izobraževanju odraslih.

Kakovost je namreč naše pomembno vodilo pri načrtovanju izobraževanj.

Vabljeni k ogledu našega videa.

Dostopnost