Dan za kakovost – Dobri odnosi so temelj kakovosti

Ljudska univerza Ajdovščina se je pridružila skupni akciji DAN ZA KAKOVOST, ki jo različne organizacije, nosilke Zelenega znaka kakovosti POKI (Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje), že tradicionalno izvajajo v okviru Tednov vseživljenjskega učenja 

Izvajalci za Dan za kakovost načrtujejo številne pogovore v kolektivih in druge aktivnosti – tudi z namenom vprašati se, kdo smo, kakšni smo in kam si želimo.

Kakovost storitev in zadovoljstvo udeležencev, partnerjev, zaposlenih Ljudske univerze Ajdovščina nam je izrednega pomena in je naša konkurenčna prednost. Našim udeležencem izobraževalnih programov, predavateljem, zaposlenim, partnerjem se trudimo zagotavljati najboljše programe, pogoje za delo, osebnostno in strokovno rast.

V Ajdovščini bo od 13. do 20. 5. 2022 potekalo spletno anketiranje udeležencev, partnerjev, učiteljev oz. vseh, ki želijo podati oceno Ljudski univerzi Ajdovščina.

Vabimo vas, da sodelujete in nam zaupate vaše zadovoljstvo z našim delom v KRATKI ANKETI.

V petek, 20. 5. 2022, ob 13.00 bo potekalo druženje, utrjevanje odnosov med zaposlenimi Ljudske univerze Ajdovščina.

Ob kavi in simpatičnih igrah, bomo preverili:

  • Kakšen TIP osebnosti sem?
  • Kako lahko skrbim za kakovost izobraževanj na LUA?
  • Kakšna je organizacijsko/pedagoška vloga zaposlenih?                                          
  • Sledil bo vodeni pogovor ob rezultatih ankete in pogovor o tem, kaj kakovost po modelu POKI je, kako poteka samoevalvacija 2022.

Pogovor med zaposlenimi iz različnih generacij je ključ do uspešnega dela. Verjamemo, da se bomo drug o drugem marsikaj koristnega naučili in tako še bolj uspešno delovali za ljudi, gospodarstvo in skupnost.

Več o nas najdete na:

Dostopnost