InCastra – Dan ajdovske industrije in podjetništva 29. in 30. september

Ali želite biti del največjega dogodka ajdovske industrije in podjetništva?

Pridružite se nam na InCastri – Dnevu ajdovske industrije in podjetništva, ki se bo odvil 29. in 30. septembra 2023 na Letališču v Ajdovščini. K sodelovanju vabimo vsa podjetja, ki želijo odpreti svoja vrata in na edinstven način predstaviti svoje podjetje širši javnosti in se povezati z množico obiskovalcev.

InCastra že šesto leto zapored navdušuje Ajdovščino in širšo regijo. V središču pozornosti so podjetja, ki želijo izstopati in pokazati svojo raznolikost ter inovativnost. Letošnja rdeča nit je “zeleno, trajnostno in digitalno”, zato bomo posebno priložnost namenili trajnostnim praksam, inovativnim rešitvam in zelenim projektom, ki jih boste predstavila ajdovska podjetja.

Kaj vam bo prineslo sodelovanje na InCastri?

Sodelovanje na InCastri bo okrepilo vaš ugled in pripomoglo k večji prepoznavnosti vašega podjetja v lokalnem okolju, poleg tega predstavlja odlično priložnost za promocijo vašega podjetja, mreženje z drugimi podjetniki ter vzpostavljanje pomembnih poslovnih stikov. S svojo prisotnostjo boste postali del zgodbe, ki promovira ajdovsko industrijo in podjetništvo.

Vabimo vas, da se pridružite skupnosti ajdovskih podjetij in prispevate k utrjevanju dobrega glasu o gospodarski dejavnosti našega mesta.

Za več informacij o dogodku in možnostih sodelovanja nas pokličite na telefonsko številko 05 366 47 52 ali nam pišite na elektronski naslov anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si. Sodelovanje na dogodku lahko potrdite tudi preko spletne prijavnice.

Obiščite tudi našo spletno stran www.incastra.si, kjer boste našli vse podrobnosti.

Javni poziv za izbor izvajalcev

Dostopnost