Individualno učenje slovenščine, učenje v paru ali manjši skupini

Individualno učenje slovenščine – odlična naložba v hitro in kakovostno učenje  

Individualno učenje slovenskega jezika z učiteljem je idealno. Strošek je na prvi pogled višji, vključuje pa znanje in način učenja, ki je popolnoma prilagojeno potrebam posameznika in njegovemu predznanju (vsebine, termin, oblika učenja …).  Učitelj se vam popolnoma posveti. Kakovost učenja in uspeh sta ob vašem aktivnem sodelovanju zagotovljena.   

Naj vas cena ne odvrne, naložba se vam bo izplačala. Nudimo vam tudi možnost obročnega plačevanja.  

Ste prilagodljivi? Bi radi prihranili? Prijavite se za učenje slovenščine v paru ali skupini treh oseb – ugodno, kakovostno  

Če se niste odločili za druge načine učenja slovenskega jezika, vam svetujemo učenje slovenščine v paru ali manjši skupini.  

Z drugimi osebami, ki imajo približno iste potrebe po znanju, si lahko delite strošek. Nudimo vam tudi možnost obročnega plačevanja.  

Način učenja je prilagojen potrebam in  predznanju vseh vključenih zato je pomembno, da ste se pripravljeni prilagajati (ura/dan/trajanje učenja, vsebine, termin, oblika učenja …). Hkrati pa vam tako učenje omogoča navezovanje novih stikov in učenje/ponavljanje drug z drugim tudi izven dogovorjenih srečanj.  

Lokacija – učenje je možno:  

  • v stavbi Ljudske univerze Ajdovščina,   
  • v vašem podjetju ali v bližini vašega doma,  
  • na daljavo/on line (če imate vso potrebno tehniko in ste vešči takega dela).   

  

Oddajte prijavo: helena.furlan@lu-ajdovscina.si, 051 439 717.  

  

Dostopnost