jezikovni tečaji

Znanje tujega jezika nas povezuje s svetom

Imate tudi vi kdaj občutek, da bi se najraje umaknili od debate, čeprav bi imeli kaj zanimivega dodati?  Želite postati bolj suvereni pri govorjenju tujega jezika? 
Na Ljudski univerzi Ajdovščina organiziramo različne tečaje tujih jezikov. Soočite se z zadržki, strahom in občutkom dvoma ter postanite bolj suvereni pri rabi tujega jezika. Vabimo vas, da se nam pridružite na različnih tečajih, v katerih vlada sproščeno in prijetno vzdušje.  

  

Aktualni jezikovni tečaji

 

V času med oktobrom in decembrom 2023 razpisujemo BREZPLAČNE jezikovne tečaje angleščine, italijanščine, nemščine in španščine na ravni A2. Po koncu tečajev boste sposobni razumeti stavke in pogoste izraze, ki se nanašajo na najbolj temeljna področja (na primer najosnovnejši osebni in družinski podatki, nakupovanje, krajevna geografija, zaposlitev). Sposobni se boste sporazumevati v preprostih in rutinskih opravilih, ki zahtevajo preprosto in neposredno izmenjavo informacij o znanih in rutinskih zadevah. S preprostimi besedami boste znali povedati nekaj o sebi in svojem neposrednem okolju.  

Mojca Beltram

Mojca Beltram

Samostojna strokovna delavka

Naši jezikovni tečaji potekajo glede na Skupni evropski referenčni okvir za jezike (SEJO). Kompetence, ki jih boste usvojili si lahko pogledate s klikom na posamezno raven spodaj.

Ste v dilemi katera stopnja je primerna za vas?

Svoje znanje jezika lahko pred pričetkom tečaja preverite s pomočjo samoocenjevalnega testa.

Dostopnost