Vpis v usposabljanje in NPK zeliščar

SIVKA MARINIČ 7115156mala

Vas zanima kako pridelati, predelati lastna zelišča v tradicionalne zeliščne pripravke/izdelke in jih tržiti?  Ne veste kdo vam lahko nudi strokovno podporo v procesu od pridelave do prodaje, kaj zahteva zakonodaja? Nabirate nekatera zelišča, pa bi želeli o njih še več izvedeti?

Vpišite se v 90 urni program, ki se predvidoma prične v aprilu. Poudarek bo na srečanjih s praktiki, na znanjih trženja, komunikacije, na poznavanju zakonodaje. Na predstavitvi programa v februarju je bila z nami pridelovalka sivke in rožmarina iz Goriških Brd, ki je tudi sama pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK ZELIŠČAR in svoje izdelke prodaja pod blagovno znamko »VONJ POLETJA«. 

Pohitite! Na voljo je le še nekaj prostih mest za 90 urni program usposabljanja ter NPK ZELIŠČAR.

Več preberite pod NPK in v katalogu strokovnih znanj.

 

 

 

Tisti, ki že imate znanja in izkušnje na področjih navedenih v katalogu strokovnih znanj, lahko brez usposabljanja svoja neformalno pridobljena znanja potrdite pred komisijo in pridobite NPK ZELIŠČAR.

Pomlad na Ljudski univerzi Ajdovščina prinaša še 50 urno usposabljanje za PREDELAVO SADJA; 60 urno usposabljanje za IZDELAVO KRUHA, POTIC, PECIVA IN TESTENIN NA TRADICIONALNI NAČIN in NPK na obeh področjih.

Informacije, prijave na 05 366 47 50, 041 437 785 ali na info@lu-ajdovscina.si.