NPK Zeliščar in NPK Socialni oskrbovalec

Vpisujemo v različna poklicna usposabljanja

npk soc in zel_ozka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Usposabljanje za pridobitev zeliščarskih znanj in NPK Zeliščar

 

 

Vas zanima, kako pridelati, predelati lastna zelišča v tradicionalne zeliščne pripravke/izdelke in jih tržiti? Ne veste, kdo vam lahko nudi strokovno podporo v procesu od pridelave do prodaje, kaj zahteva zakonodaja? Nabirate nekatera zelišča pa bi želeli o njih še več izvedeti? Vpišite se v 90-urni program Usposabljanje za pridobitev zelliščarskih znanj. Zainteresirani se lahko prijavite tudi v postopek certificiranja za nacionalno poklicno kvalifikacijo Zeliščar.

Širite vaše zaposlitvene možnosti. Odločite se za nova znanja in zanimiv poklic.

Več informacij. Prijave s spletno prijavnico.


 

 

2) Usposabljanje za socialne oskrbovalce in NPK Socialni oskrbovalec na domu

 


Vabljeni vsi, ki želite pridobiti in nadgraditi znanja osebne oskrbe uporabnika. Vpišite se v 150-urni program, ki je verificiran pri Socialni zbornici Slovenije. Zainteresirani se lahko prijavite v postopek certificiranja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije SOCIALNI OSKRBOVALEC NA DOMU.  
V program bo predvidoma napotoval Zavod RS za zaposlovanje.

Vabljeni ste tudi samoplačniki. Nudimo vam ugodne plačilne pogoje. Odločite se za vedno bolj zaposljiv poklic.

Več informacij. Prijave s spletno prijavnico.
 

 

 

REFERENCE IN PODPORA:
 

Programi obsegajo teoretični in praktični del, ki temeljijo na strokovnih znanjih in dolgoletnih izkušnjah predavateljev ter znanjih, izkušnjah izobraževalne organizacije ter njenih partnerjev. Zato ne čakajte, odločite se za Ljudsko univerzo Ajdovščina! S ponosom povemo, da smo v preteklem obdobju podelili več kot 200 različnih certifikatov. Udeležencem z veseljem nudimo nova znanja, podporo in širimo njihove možnosti.

 

CERTIFICIRANJE ZA NPK:

Postopki certificiranja za oba NPK bodo predvidoma konec JUNIJA ali v začetku JULIJA. Pohitite, saj je na voljo omejeno število prostih mest.

Tisti, ki že imate znanja in izkušnje na področjih navedenih v katalogu strokovnih znanj za NPK ZELIŠČAR lahko brez usposabljanja svoja neformalno pridobljena znanja potrdite pred komisijo in pridobite javnoveljavno listino. Za NPK SOCIALNI OSKRBOVALEC NA DOMU  je usposabljanje v verificiranem programu obvezno.

 

 

 

Prijave za oba programa zbiramo do zasedbe prostih mest oz. do konca marca.

Pridržujemo si pravico do sprememb predvidenih terminov ali preklica izvedbe programov, če ne bo dovolj prijav.


Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonskih številkah: 05 366 47 50, 041 437 785 ali na  info@lu-ajdovscina.si.