Medgeneracijski pohod Učenje in gibanje z roko v roki

Sreda, 16. maj 2018, ob 8.30.

Ljudska univerza Ajdovščina skupaj s partnerji v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2018 vabi na medgeneracijski pohod pod imenom "Učenje in gibanje z roko v roki", ki bo v sredo, 16. maja 2018, ob 8.30. 

Udeležence bo z nagovorom na pot pospremil župan občine Ajdovščina, Tadej Beočanin, častni pokrovitelj Tedna vseživljenjskega učenja.

Na osrednjem dogodku se bomo zbrani udeleženci izpred Ljudske univerze Ajdovščina na pot podali najprej do Športnega parka police. Tam bo pod vodstvom fizioterapevtke iz Centra za krepitev zdravja Ajdovščina iz ZD Ajdovščina potekala vodena vadba. V nadaljevanju se bomo ustavili pred Hišo Mladih v Palah, kjer nas bo v plesne ritme zumbe pospremila Elena Mikuž.

Zadnji postanek pa bomo naredili pred Lavričevo knjižnico, kjer nas čaka delavnica o učenju. Pohod se bo zaključil na Ljudski univerzi Ajdovščina z zeliščno pogostitvijo in krajšim kulturnim programom, ki ga pripravlja Društvo upokojencev Ajdovščina. Udeleženci programa PUM-O bodo program dopolnili s predstavijo XXL glasbil in novega PUM-O komada. 

PRIREDITEV BO POTEKALA TUDI  V PRIMERU SLABEGA VREMENA . PESTRO DOGAJANJE SE BO ODVIJALO PO URNIKU V PROSTORIH LJUDSKE UNIVERZE AJDOVŠČINA.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Za več informacij pokličite na 05 366 04 750 ali pa pišite na ksenja.sulic@lu-ajdovscina.si 

 

osrednji dogodek