Brezplačno svetovanje in informiranje

Iščete nova znanja in veščine? Bi radi dokončali šolanje ali nadaljevali izobraževanje? Bi radi ovrednotili že pridobljeno znanje ali pridobili certifikat? Načrtujete spremembo karierne poti?

Na Ljudski univerzi Ajdovščina izvajamo brezplačno informiranje in svetovanje zaposlenim in drugim ciljnim skupinam (starejši in mlajši brezposelni, invalidi, dolgotrajno brezposelni, migranti, mlajši odrasli, ki so zgodaj opustili šolanje itd.).

 

KAJ NUDIMO?

 

  • Osebno ali skupinsko svetovanje oziroma informiranje glede izobraževanja.
  • Nasvete in pomoč pri odločanju glede izobraževanja, načrtovanja in organizacije učenja, nadaljnjega razvoja kariere.
  • Informacije o tečajih, usposabljanjih, delavnicah in krožkih, ki omogočajo nova, poglobljena znanja in veščine.
  • Predstavitev raznih izobraževanj ali usposabljanj, kot so programi za pridobivanje in nadgrajevanje splošnih in poklicnih kompetenc. 

Svetovanje in informiranje lahko poteka osebno na Ljudski univerzi Ajdovščina, telefonsko na 05 366 47 52, 041 437 785 ali preko elektronske pošte na anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si.

 

Svetovanje poteka v okviru projekta SVETOVANJE ZAPOSLENIM NA GORIŠKEM 20166-2022 , ki ga delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Dejavnost informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih ISIO  v letu 2018 je sofinancirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.