Brezplačno predavanje: Vse o pogojih uspevanja in gojenja različnih sadnih vrst

Petek, 18. januar 2019, ob 17. uri v Učnem centru Brje.

PLNov-rez

Prebujajoča narava vsako pomlad v nas spodbudi ustvarjalnost in željo po aktivnosti v sadovnjaku.

Ste vedeli, da je prav podlaga tista, ki v največji meri vpliva na rast in bujnost drevesa. Podlaga je v bistvu rastlina, ki jo lahko vzgojimo na različne načine.

Če vas zanima na kakšne načine lahko vzgajamo sadno drevje, kakšne so gojitvene oblike in kako moramo pripraviti zemljo, da bodo pogoji uspevanja najboljši, potem ste vabljeni, da se nam v petek, 18. januarja 2019, ob 17.00 uri pridružite v Učnem centru Brje, kjer bo potekalo predavanje na temo: Podlage za različne sadne vrste, pogoji uspevanja, gojitvene oblike in razdalje sajenja.

Delavnico bo vodil Ivan Kodrič, strokovnjak za sadjarstvo z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami. Delavnica bo teoretična, praktični del bo potekal v februarju.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Obvezne so prijave preko spletne prijavnice. 

Informacije: na telefon 05/366 47 50, 051 419 119  ali na ksenja.sulic@lu-ajdovscina.si  

Obveščamo vas, da s telefonsko prijavo ali prijavo preko zgoraj navedenega elektronskega naslova potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.