Povabilo udeležencem k sodelovanju ob 60. obletnici Ljudske univerze Ajdovščina

Skica_60-05

Spoštovani,

letošnje leto bo na Ljudski univerzi Ajdovščina v znamenju obeleževanja 60. obletnice.

S skupnimi močmi lahko vseživljenjsko učenje in možnosti izobraževanja približamo čim širšemu krogu uporabnikov in tako vsi skupaj naredimo pomemben korak naprej k razvoju in povezovanju. Naše temeljno izhodišče je kakovosten razvoj inovativnih učnih pristopov in programov. Ob tem velja izpostaviti, da smo glavni nosilec izobraževanja odraslih v Zgornji Vipavski dolini.

V jubilejno leto vstopamo z novimi idejami in predvsem povezovalno. Povezovalno nit bodo predstavljali trije stebri razvoja – ljudje, gospodarstvo in skupnost, ki jih bomo poudarjali skozi celotno leto in so glavne prioritete tudi v razvojnem načrtu naše ustanove.

60. obletnico Ljudske univerze Ajdovščina bomo obeležili na prav poseben način – s številnimi brezplačnimi dogodki, predavanji in različnimi aktivnostmi skozi vse leto. Posebej prazničen bo oktober, ko bo potekala tudi osrednja prireditev. Takrat bomo izdali tudi rokovnik, ki bo odražal našo prehojeno pot in odnos, ki ga krojimo z udeleženci naših programov, posamezniki, društvi in podjetji že 60 let. V njem bomo zbirali utrinke, misli in predstavitve vseh zgoraj naštetih.

Zato se na vas obračamo s prošnjo, da z nami delite svoje misli in izkušnje z Ljudsko univerzo Ajdovščina, ki jih bomo vključili v rokovnik. V prispevku, ki nam ga boste poslali, lahko opišete, kako ste se srečali z Ljudsko univerzo Ajdovščina, izkušnje z izobraževanjem pri nas, kakšno zanimivo prigodo s predavanj, zahvalo vašemu najljubšemu učitelju ali pa preprosto lepo misel, ki jo želite deliti z nami.

Svoje prispevke nam pošljite na elektronski naslov Zelo se jih že veselimo!

Skica_60-22