Delo v tujini - Nepozabna izkušnja in zaslužek

Torek, 16. april 2019, ob 17.00.

delo v tujini - nepozabna izkušnja in zaskužek

Laura Miklič je mlada popotnica, ki jo navdušuje spoznavanje novih kultur, ljudi, dežel in mistike, ki se pritiče potovanj. Svoj dodiplomski študij je zaključila z diplomo iz antropologije in svoje zanimanje za potovanja podkrepila z  magisterijem iz turizma. Svoje popotniške izkušnje je začela zbirati že v mladih letih z obiski evropskih držav ter se tekom študija odločila za delo v tujini. Te izkušnje so jo tako močno zaznamovale, da jih je iskala povsod, kjer jih je s slovenskim državljanstvom lahko pridobila.

Program za mladeNa svojem predavanju nam bo Laura predstavila postopek pridobivanje delovne vize, za katero lahko zaprosijo mladi od dopolnjenega 18. leta do 30. leta starosti, ki bi želeli obiskati Združene države Amerike, Kanado, Novo Zelandijo in Avstralijo ter tam pridobivati delovne izkušnje. Razkrila nam bo vse podrobnosti o tem, kako biti kar najbolje pripravljen za pridobivanje delovne vize, katere dokumente in znanja so zahtevana, kje in kdaj se prijaviti ter navsezadnje, kako se znajti v tuji deželi, z delovno vizo v žepu.

Tekom celotnega predavanja nam bo pripovedovala o svojih dogodivščinah in preko fotografij spregovorila o kateri izmed držav, v katerih je pridobila nepozabno izkušnjo dela v tujini. Priporočamo vsem, ki jih delo v tujini zanima in tistim, ki radi prisluhnejo pripovedim o tujih deželah.

Več o Programu za mlade in drugih dogodkih, ki bodo na sporedu vse do junija 2019, najdete tukaj.