Zabavna francoščina za otroke od 8 do 15 let

Brezplačni jezikovni tečaj v juliju.

pexels-photo-408503 FRANCIJA ZEMLJEVID

 

Kdaj: 

SKUPINA 1 za otroke  7–10 let: 8., 9., 10. julij 2019, od 10.00 do 11.30

SKUPINA 2 za otroke 11–15 let: 8., 9., 10. julij 2019, od 13.00 do 14.30

Možna so dodatna srečanja po dogovoru skupine.

 

V četrtek, 11. julija od 17.00 do 18.00 ure bo v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina skupno zaključno srečanje, na katerem bomo pokazali kaj smo se naučili. Vabimo starše, babice, dedke ter sorodnike, prijatelje in tudi druge obiskovalce, da se nam pridružite.

Kje:  Ljudska univerza Ajdovščina­ – 2. nadstropje, VGC Goriške

pexels-photo-1813252 PARIZVsebine: Predznanje ni potrebno – lahko ste popolni začetnik. Če pa že znate kakšno besedo ali več, bo druženje v skupini še bolj zanimivo. Teme bodo obarvane počitniško. Vsebine:

  • ob glasbi bomo spoznavali francoske glasbenike in se učili novih besed,
  • skozi igrice in kvize bomo spoznavali kulturne značilnosti Francije,
  • preko igre vlog se bomo naučili osnovne komunikacije v francoščini,
  • naučili se bomo pisati razglednice in kratka sporočila v francoščini.

Cilji, rezultati, učinki programa:

  • več znanja in motivacije za učenje francoščine,
  • zabavno počitniško druženje,
  • širjenje socialne mreže.

Z vami bo Ivana Marušič, absolventka francoščine in pedagogike. V okviru študija je opravila pedagoško prakso v osnovni in srednji šoli, v okviru magistrskega študija je bila pol leta na izmenjavi Erasmus+ v mestu Lille na severu Francije. Ima izkušnje s poučevanjem odraslih in predšolskih otrok.

Kaj potrebujemo? Veliko dobre volje.

 

Starši, prijavite otroke pravočasno, saj je število prostih mest omejeno.

Obvezna je prijava s spletno prijavnico ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na . Staršem mladoletnih otrok bomo poslali še pisno prijavnico, kjer prosimo napišete morebitne zdravstvene ali druge posebnosti otrok, se podpišete in jo vrnete do ponedeljka, 24. junija 2019.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.