Teoretične vsebine in praktična učna delavnica na temo sušenja kakijev – jabolk

Petek, 8. november 2019, v Učnem centru Brje.

freshfinds 2020

Kaki je eksotično sadje, ki pa je mnogo več kot le sladek užitek. V hladnih in sivih dneh nam ta lepi oranžno-rdeči sadež pričara prijetno toplino. Sladki plodovi imajo poseben okus.

Če vas ta sadež navdušuje, ste vabljeni, da se nam v petek, 8. novembra 2019, ob 17.00 uri, pridružite v Učnem centru Brje, kjer bo potekala praktična delavnica na temo sušenja kakijev in jabolk. Delavnico bo vodila Vera Kodrič, ki bo pokazala različne načine sušenja kakija in drugega jesenskega sadja. 

V sredo, 13. novembra 2019, ob 17.00, pa bo v Učnem centru Brje potekal drugi del delavnice, kjer se bomo pogovarjali o kvaliteti in izgledu sušenega sadja. 

 

VABLJENI!

 

Čimprej se prijavite in se nam pridružite. Delavnica je za udeležence brezplačna.

 

Prijave sprejemamo na telefonski številki 05 36 64 752 in na elektronskem naslovu