POSTAVI SI CILJE, DOLOČI KORAKE in SPOZNAJ OVIRE

Torek, 10. februar 2020 od 14.00 do 15.30, 1. nadstropje ljudske univerze
Brezplačna delavnica za odrasle

 

Začetni meseci novega leta so čas, ko naredimo evalvacijo preteklega leta in si postavimo cilje za novo leto. Kar pa običajno ni najbolj enostavno, ker smo vpeti v družbo tisočerih se potreb, obveznosti in želja.

Kako iz vseh želja izluščiti tiste, ki so za vas najpomembnejše in kako si postaviti lastne cilje, ki nam bodo vodilo leta 2020?

 

cilji objava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosimo, da na srečanja zaradi lažje izvedbe pridete vsaj deset minut pred pričetkom. Parkirišča so običajno na voljo ob Hublju, za starim mlinom. Nekaj jih je še pred knjižnico. Obvezna je prijava s spletno prijavnico.

V primeru, da bo srečanje zaradi višje sile odpadlo, bo obvestilo objavljeno na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina. Prosimo, spremljajte objave na: www.lu-ajdovscina.si.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali prek elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.