Vabljeni na brezplačno delavnico, 21. 2. 2020.
Ko sendvič pojemo, nam ostane vrečka ali posodica, v katero smo ga shranili. In ostane nam še en odpadek in nezdrava stvar za okolje. V kaj pa ga lahko shranimo, da izdelek ne bo škodljiv okolju in da bo hkrati sendvič ostal svež in okusen? Rešitev so:
VOŠČENI OVITKI IZ ČEBELJEGA VOSKA
Le-ti so popolnoma naravni in trajnostni. Lahko jih peremo in večkrat uporabimo. Nimajo vonja in ne absorbirajo vonjav iz pakirane hrane. Lahko jih uporabljamo kot ovoj za sendviče in drugo hrano ali za prekrivanje skled, pekačev, saj izjemno dobro tesnijo.
Smo vas prepričali? Pridružite se nam in si izdelajte svojega!
Kdaj?
21. februar 2020
Kje?
V prostorih programa PUM-O v Hiši mladih v Palah (Cesta IV. Prekomorske 61 a).
Informacije
051 419 119 ali
Delavnica se izvaja v sklopu Programa za mlade in je za udeležence brezplačna. Program sofinancira Občina Ajdovščina.