Navodila za uporabo spletne učilnice

V času, ko smo primorani ostati doma, smo na Ljudski univerzi Ajdovščina, za vas pripravili veliko zanimivih vsebin, ki jih najdete v naši spletni učilnici. Uporaba spletne učilnice je enostavna.

 

NAVODILA ZA DOSTOP IN UPORABO SPLETNE UČILNICE

 

  • SPLETNO UČILNICO najdete na vstopni strani spletne strani Ljudske univerze Ajdovščina (https://lu-ajdovscina.si/slo/). Z drsnikom se pomaknete na dno vstopne strani (do zemljevida).

prijava v su

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • V spletno učilnico se prijavite tako, da vpišete uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo je zapisano pri posamezni izobraževalni vsebini. Vse izobraževalne vsebine spletne učilnice najdete tukaj.

 

 

Primer: Radi bi se naučili desetprstnega slepega tipkanja. 

Pripravili smo pisna in slikovna navodila, kako enostavno dostopati do želene vsebine.

1. KORAK: Na vstopni strani je novica e-učenje, tukaj je seznam vseh vsebin, ki se nahajajo v spletni učilnici. Kliknete na e-učenje in poiščete želeno vsebino, v tem primeru DESETPRSTNO TIPKANJE. Spodnja fotografija prikazuje seznam vsebin.

 

učilnica

 

 

 

 

 

2.

 

 

 

 

 

 

 

2. KORAK: Poleg vsake vsebine je zapisano uporabniško ime in geslo, s katerim vstopate v spletno učilnico. Za desetprstno tipkanje sta uporabniško ime in geslo: tipkanje. Kliknete na www.lu-ajdovscina.si in se z drsnikom postavite na dno strani, kjer je spletna učilnica, vpišete uporabniško ime in geslo ter kliknete PRIJAVA. 

 

prijava spletna učilnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. KORAK: Vstopili ste v spletno učilnico, kjer lahko pričnete z učenjem.

 

DESETPRSTNO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uporaba spletne učilnice je hitra in enostavna. Če naletite pri prijavi na težave, nas za pomoč lahko pokličete na 041 437 785, od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si

 

Povežite se z nami, #ostanite doma.