INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva se vrača!

INCASTRA 2021 bo virtualna. Potekala bo med 20. in 25. septembrom 2021.

Na koledarju si rezerviraj datum. Začetek INCASTRE bo v ponedeljek, 20. septembra 2021. Dogajanje bo potekalo ves teden, z zaključkom v soboto, 25. septembra 2021.

LUA_InCastra Banner 3840 x2160_01

Vsak dan bo poseben! Spremljaj nas na družbenih omrežjih in spletni strani www.incastra.si.

Letos bo INCASTRA nekoliko drugačna, a zato nič manj zanimiva. Staknili smo glave, združili moči in napisali še eno zgodbo, ki bo združila ajdovsko industrijo in podjetništvo. Uspeh in priljubljenost dogodka sta nas motivirala, da nadaljujemo in pokažemo vse tisto, s čimer se lahko ponaša naše okolje. In tega je res veliko.

INCASTRA 2021 bo virtualna. Potekala bo med 20. in 25. septembrom 2021.

Namen dogodka ostaja enak. Želimo prikazati različna ajdovska podjetja, ki pišejo uspešne zgodbe na svojem področju, tako doma kot v tujini. Pripravili bomo virtualne sprehode in v kratkih video posnetkih prikazali njihovo ustvarjalnost. Vsa sodelujoča podjetja bodo na inovativen in drugačen način predstavljena na spletu.

Do novih priložnosti vas loči le klik. Predstavitev številnih priložnosti bo namreč rdeča nit letošnje INCASTRE, zato dobrodošli na www.incastra.si.

Vsak dan, med 20. in 25. septembrom, bomo razkrivali podjetja, v katere bomo letos vstopali na drugačen način.

Petek, 24. september 2021, bo še vedno namenjen šolajoči se mladini. Letos ne bo organiziranih vodenih ogledov, ampak bodo mladi spoznavali različna ajdovska podjetja preko reševanja izzivov v povezavi s podjetji.  Tako bodo spoznali več različnih poklicev znotraj enega podjetja.  Prepričani smo, da se bodo veliko naučili, predvsem pa – spoznali Ajdovščino, mesto industrije, podjetništva in mnogih priložnosti!

Ves teden bodo poleg glavnih predstavitev podjetij potekale še razne aktivnosti, pogovori, predstavitve podjetij in nagradne igre sodelujočih podjetji.

V soboto, 25. septembra 2021, bomo dogajanje zaključili na Lavričevem trgu. Če bodo razmere dopuščale, bomo peli, plesali in širili dober glas sodelujočih in INCASTRE širom Primorske.

Program lahko spremljaš na www.incastra.si

Vabljeni, da se nam tudi tokrat pridružite na INCASTRI in skupaj z nami širite in napišete še eno, tokrat malo drugačno INCASTRINO zgodbo.

 

Več informacij:

Za več informacij nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 05 36 64 750 ali na elektronskem naslovu neja.fakin@lu-ajdovscina.si

Vabljeni!