TEČAJ REFLEKSNE MASAŽE

Naša stopala so odraz našega telesa. Kitajska medicina pravi, da so senzorji vseh živcev notranjih organov, ki se širijo po celem telesu, zbrani na podplatih. Tako refleksna masaža učinkovito stimulira delovanje notranjih organov. Z refleksno masažo lahko sami veliko pripomoremo k temu, da se telo celi samo. Refleksna masaža pomaga balansirati nepravilnosti, ki se pojavijo v obliki bolezni, nesreč in celo življenjskega stila.

Refleksologija imenovana tudi kanalska terapija, deluje na spoznanju, da vsak kanal povezan z določenim predelom telesa. S pritiskanjem in masažo energetskih blokov/točk na nogah ali dlaneh lahko dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.

Refleksologija je primerna za ljudi vseh starosti in lahko pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Mnogi jo uporabljajo le za relaksacijo telesa in duha ter odpravljanje vsakodnevnih napetosti. Istočasno pa mnogi zdravstveni strokovnjaki upoštevajo in cenijo refleksologijo kot učinkovito terapijo pri mnogih bolezenskih znakih.


Število ur: 24 šolskih ur

Kje: v masažnem salonu TIM

Tečaj vodi: Matej Ličen

Cena: 140 €, možnost plačila na dva obroka.

Obvezne prijave na tel.: 05 366 47 50 ali 041 437 785, info@lu-ajdovscina.si

Vabljeni!