PRIDI, OSTANI, ZMAGAJ!

Vabimo te, da se nam 20. septembra ob 10. uri pridružiš v programu PUM.

Nimaš dokončane osnovne ali srednje šole? Potrebuješ pomoč pri učenju? Ti je dolgčas?

Ne odlašaj, pridruži se nam v PUM-u.

Pum je javno veljavni program, ki že več kot 12 let deluje v Ajdovščini v okviru Ljudske univerze Ajdovščina. Temeljni namen PUM-a je, da mladim starim od 15. do 25. let, ki nimajo dokončane osnovne ali srednje šole in so brezposleni, pomaga, da se ponovno vključijo v šolo in dosežejo zastavljene cilje. Program je oblikovan tako, da se prilagaja potrebam in željam mladim. Tu ni klasičnih šolskih metod, učnih programov in ocenjevanja. Delo temelji na projektih, interesnih delavnicah, itd.

Mentorji imajo individualni pristop do udeležencev, upoštevajo njihove želje, potrebe in zmožnosti. Ob vključitvi v program skupaj določijo individualni načrt za vsakega udeleženca posebej. Udeleženci v skupini skupaj z mentorji gradijo odnose pripadnosti, spoštovanja, sprejemanja, veselja in odgovornosti.

Program traja eno šolsko leto, vanj se lahko vključiš kadar koli med šolskim letom. PUM je brezplačen, saj ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport ter Evropski socialni sklad.

Če želiš več informaciji o PUM-u klikni tukaj.

S PUM-om začnemo 20. septembra ob 10. uri. Dobimo se v naših prostorih Cesta IV. Prekomorske 61 a - MLADINSKI HOTEL. Najdete nas v prvem nadstropju.

Za dodatne informacije nas lahko pokličeš na 05 366 47 50, 041 437 785 ali pišeš na . Oglej si tudi naš profil na Face Book-u.