PRAKTIČNE ZELIŠČARSKE DELAVNICE

Vabimo vas na predavanja in praktične delavnice kjer boste izvedeli kateri so tradicionalni pripravki iz zelišč, kako jih izdelamo in sodelovali pri izvedbi destilacije, izdelavi kreme ter mila po »hladnem postopku«.

SOBOTA, 7. 12. – TRADICIONALNI PRIPRAVKI IZ ZELIŠČ – predavanje, izmenjava izkušenj pri izdelavi različnih tradicionalnih pripravkov in praktična izdelava MILA ter KREME

NEDELJA, 8.12. - DODELAVA, PRIMARNA PREDELAVA ZELIŠČ – predavanje, izmenjava izkušenj o čiščenju, sušenju, shranjevanju zelišč, o trženju zelišč in tradicionalnih pripravkov ter praktično delo – izvedba destilacije

Srečanja vodi univerzitetni diplomirani biolog, zeliščar LOVRO VEHOVAR, ki se ukvarja z zeliščarstvom, ima znanja  iz permakulture in izkušnje z izvajanjem predavanj o zeliščarstvu.

Ob zaključku prejmete potrdilo o udeležbi in kremo odnesete domov.

Prijave in informacije - do petka, 6. decembra 2013 oz. do zasedbe prostih mest na 36 64 750, 041 437 785, helena.furlan@lu-ajdovscina.si.


Vabljeni tudi v usposabljanje za pridobitev zeliščarskih znanj, ki nudi možnost vstopa v postopek za potrjevanje NPK Zeliščar/zeliščarka 6220.014.4.1.

Več, ...