Slikanje z akvarelom in sprostitvena gong kopel

Zvočno kopel uporabljamo kot orodje za globoko sprostitev in za doseganje drugih stanj zavest. Ko se um prepusti zvoku, pride do občutka brezčasja, lebdenja... Zvočna kopel je primerna za vse starosti.

Na delavnici akvarela bomo poskusili nekaj novih trikov, ki jih lahko kasneje vsak uporabi pri svojem delu. Igrali se bomo z efekti in nanašanjem barv po plasteh za doseganje različnih učinkov. Slikanju bomo dodali tudi risbo in naredili majhen korak  v svet mešanih tehnik, ki so pogosto odlična izbira za izražanje našega notranjega sveta in doživljanja.

Ustvarjali bomo v sproščenem vzdušju in si na koncu privoščili še gong kopel. Zvoki in vibracije gonga nas povežejo s svojo notranjostjo, nas umirijo in sprostijo ter hkrati poživljajoče delujejo na našega duha. S seboj prinesite ležalno podlogo, blazino za pod glavo, odejo in plastenko vode. To pa je tudi vse kar potrebujete.

Taša Turk bo vodila delavnico slikanja z akvarelom in pomagala pri sproščanju z gongom. Dobimo se na Ljudski univerzi Ajdovščina 10. junija ob 9.00.

Prijave in informacije: 05 366 47 50, info@lu-ajdovscina.si