OSNOVNA ŠOLA ZA ODRASLE

Vabljeni na kavico, pogovor in vpis z vodjo vašega izobraževanja.
Zaupno, brezplačno, hitro in prijazno nudimo pomoč.

ošmala

Ste eden tistih, ki že leta živite in opravljate slabše plačana dela, ker nimate dokončane osnovne šole? Vas delodajalec spodbuja k dokončanju, pa vas odločitev bremeni in nikoli ni pravi trenutek za vpis?

So vaši bližnji že obupali, ker vas nikakor ne morejo prepričati? Bi poskusili, pa mislite, da ne zmorete? Si želite novih znanj, boljše delovno mesto, višje plačilo? Imate željo, vendar premalo časa, veliko strahov?

Ne čakajte, pri nas ni nikoli prepozno, da pridobite nova znanja, višjo stopnjo izobrazbe, izkušnje in prijatelje.

Ob strokovni pomoči in podpori bo laže. Mi vemo kako vam lahko pomagamo.

 

Spričevalo vam lahko odpre marsikatera vrata v nove možnosti. Gotovo boste samozavestnejši, morda se boste kasneje odločili za katero od nacionalnih poklicnih kvalifikacij, za tečaj računalništva ali tujega jezika.

V teh časih, ko je življenje zahtevnejše, je pomembno, da si ustvarjamo nove priložnosti, iščemo pravo pot do zaposlitve, boljšega življenja, da pomagamo drug drugemu.

Morda ste novico prebrali tudi delodajalci ali drugi, ki osebno poznate prijatelja, soseda, sodelavca, ki nima končane osnovne šole? Veseli bomo, če ga spodbudite k vpisu. Pomagajte mu narediti prvi korak.

 

Pokličite nas laho na 05 366 47 50, 041 437 785 (Helena Furlan), kadarkoli med 8.00 in 15.30 uro in se dogovorite za prvi zaupni pogovor ob kavi. Na podelitvi spričevala se bomo skupaj z vami in vašimi bližnjimi veselili vašega dosežka!

Več o programu osnovne šole preberite pod OŠ.

Vabljeni.