Vabljeni na INCASTRA - Dan ajdovske industrije in podjetništva

Na InCastri se bodo predstavila ajdovska podjetja, industrija in gospodarstvo. Vzporedno bo potekal letalski dogodek Fly-In.

V petek in soboto, 22. in 23. septembra 2017, se bo v Ajdovščini začela odvijati nova zgodba. Zgodba, ki bo ajdovsko industrijo in podjetništvo približala celotni Sloveniji.

Pipistrel, Mlinotest, Fructal, Tekstina … Ali res poznate že vsa podjetja, ki delujejo v Ajdovščini?

inCASTRAINCASTRA vam ponuja priložnost, da jih spoznate in si ogledate njihove prostore, doživite delovno klimo in se seznanite z delovnimi procesi. Dvodnevni dogodek je namenjen predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij, njihovih dejavnosti in gospodarstva širši javnost.

V petek, 22. septembra, bodo podjetja svoja vrata odprla šolajoči se mladini in brezposelnim. Potekali bodo vodeni ogledi in predstavitev aktivnosti podjetij. Mladi bodo imeli priložnost spoznati ajdovska podjetja in poklice, kar lahko vpliva na njihovo odločitev o nadaljnjem šolanju. 

V soboto, 23. septembra bo dogajanje družabno in razgibano. Potekalo bo od 9. do 17. ure na letališču v Ajdovščini. Na osrednjem prizorišču se bodo na enem mestu zbrala vsa sodelujoča ajdovska podjetja, ki bodo na inovativen in sodoben način predstavila svojo dejavnost. Prav tako bodo potekali vodeni ogledi podjetij. V ta namen bodo z osrednjega prizorišča - letališča v Ajdovščini organizirani brezplačni prevozi. 

Katera podjetja so pristopila k projektu INCASTRA in kdaj bodo potekali ogledi, lahko vidite na spletni strani dogodka, kjer se je za posamezen ogled potrebno tudi prijaviti.

Poleg tega bo v soboto vzporedno potekal letalski dogodek FLY IN, kjer se bodo srečali piloti ultralahkih letalnih naprav in ostalega splošnega letalstva.  Za posebno presenečenje bodo poskrbeli nekateri udeleženci, ki bodo na dogodek prileteli kar s svojimi letali, ki si jih bo ob tej priložnosti mogoče tudi ogledati. V preletu po zraku si boste lahko ogledali zmožnosti najnovejših letal.

Več podrobnosti o samem dogodku in programu si oglejte na spletni strani.

Se vidimo 23. septembra na INCASTRI!

časovnica INCAStra

Klic za prostovoljce!

Ljudska univerza Ajdovščina išče večje število prostovoljcev za pomoč pri dogodku INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva, ki bo 23. septembra 2017 na Letališču Ajdovščina.
Gre za dogodek, ki je namenjen predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij in gospodarstva. S tem namenom bodo ajdovska podjetja odprla svoja vrata, organizirani bodo vodeni ogledi v podjetjih in predstavitve ter družabni program na osrednjem prizorišču. Klic prostovoljci1_Easy-Resize.com

Si upaš?

Iščemo:

  • redarje (pogoj je polnoletnost)  
  • osebe za pomoč organizatorju pri pripravi prireditvenega prostora in pri izpeljavi dogodka,
  • animatorje za soustvarjanje družabnega programa za otroke (prostovoljce vzgojiteljske in pedagoške smeri in tudi vse tiste, ki so po duši ustvarjalni … )

Zakaj postati prostovoljec na INCASTRI?

  • Izkoristi priložnost in si pridobi prave izkušnje, ki ti bodo še kako koristile pri iskanju zaposlitve in kreiranju tvoje karierni poti.
  • Bodi družbeno odgovoren do lokalne skupnosti.
  • Prejel boš simbolično darilo in potrdilo o opravljanju prostovoljstva na INCASTRI.

 

Bodi faca in postani del INCASTRE!