Tečaj excela za osnovno vodenje financ

Četrtek, 22. november 2018, ob 17. uri v računalnišku učilnici na Ljudsku univerzi Ajdovščina.

Vabimo vas k vpisu na strokovna, brezplačna izobraževanja za zaposlene in brezposelne nad 45+, ki smo jih za vas zasnovali na podlagi potreb in zahtev na trgu dela. Namenjeni so vsem vam, ki želite izboljšati svoje temeljne in poklicne kompetence, povečati svojo zaposljivost in uspešnost pri opravljanju delovnih nalog ter razviti svoje podjetniške sposobnosti ali dejavnost.

TEČAJ EXCELA ZA OSNOVNO VODENJE FINANC

Skupina je že polna!
Poskrbite, da bodo vaši podatki dosegli svoj namen.

Vnos podatkov, izdelava analiz, primerjava podatkov, priprava poročil in podobne aktivnosti sodijo med najbolj pogosta opravila v poslovnem okolju, pri katerih nam je v veliko pomoč program Excel

Tečaj traja 40 ur.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, ali pa pišete na alenka.magajne@lu-ajdovscina.si ali pokličete na 05 366 47 50.

S telefonsko informativno prijavo  potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.