Seminar: Evidentiranje in knjiženje stroškov in prihodkov pri prejemnikih EU

Sreda, 20. marec 2019, od 8.00 do 13.00, v veliki učilnici na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Evidentiranje in knjiženje stroškov in prihodkov pri prejemnikih iz EU skladov

55535

Imate težave pri evidentiranju in knjiženju stroškov, ki jih pridobivate iz programov in operacij EU skladov? Se večkrat znajdete v administrativni zagati vodenja evidenc zaradi preobremenitve?

Izkušnje govorijo, da pri prejemnikih sredstev iz naslova programov in operacij EU skladov velikokrat prihaja do nejasnosti glede evidentiranja in knjiženja stroškov ukrepa, projekta ali operacije. V organizacijah se posledično napačno evidentira in knjiži stroške, kar prinaša veliko napak in nevšečnosti, ki vodijo v administrativno obremenitev organizacij in sprejetje napačnih poslovnih odločitev. Predavateljica, mag. Jana Trbižan, državna notranja revizorka, ki dobro pozna predpise črpanja sredstev iz EU skladov, vas bo v enodnevnem seminarju vodila skozi pomembna pojasnila, ki so namenjena v izogib takšnim in podobnim nevšečnostim, da bi delo v vaši organizaciji dobro steklo.       

Izobraževanje je namenjeno direktorjem, računovodjem in ostalim zaposlenim v organizacijah, ki prejemajo sredstva iz EU skladov. 

Dnevni red seminarja si lahko ogledate tukaj.   

KDAJ:

Sreda, 20. marec 2019,
od 8.00 do 13.00, v veliki učilnici na Ljudski univerzi Ajdovščina.

CENA:

280 € + DDV/na osebo
(pri udeležbi 2. osebe iz iste organizacije, priznamo 20 % popust)

PRIJAVE:

Prijavnico izpolnete, podpišete in skenirano pošljete na naslov nina.pirec@lu-ajdovscina.si ali po pošti na naslov Ljudska univerza Ajdovščina, Stritarjeva ulica 1a, 5270 Ajdovščina. Prijave zbiramo do petka, 15. marca 2019, do 12. ure oziroma do zapolnitve prostih mest. 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.