Umetniško pletenje prtičkov

Četrtek, 25. april 2019, ob 14.00.

prticek

Večgeneracijski center Goriške vas vabi v manjšo skupino, na brezplačno 1x tedensko druženje in ustvarjanje pletenih prtičkov iz kvačkanca (ne iz volne).

Mara Boštjančič, ki že vrsto let ustvarja čudovite izdelke, pravi, da je tehnika zelo stara in res nekaj zelo redkega, posebnega. Svoje znanje želi prenesti tudi na druge. Vabljeni tako mladi kot starejši, vsi, ki bi radi v prijetni družbi poklepetali ter se naučili nekaj novega (potrebno je vsaj nekaj predznanja pletenja z volno ali kvačkanja). Na prvem srečanju se bo skupina dogovorila o vseh ostalih podrobnostih in potrebnih pripomočkih, materialih.

Prvo srečanje bo v četrtek, 25. aprila 2019, ob 14.00 (nadaljnja srečanja so možna tudi ob drugi uri, po dogovoru skupine).
Obvezna je prijava s spletno prijavnico.

 

Pred stavbo Ljudske univerze Ajdovščina poteka prenova trga, zato je dostop do vhoda spremenjen. Udeleženci pa greste iz trga desno okrog in okrog stavbe ljudske univerze, mimo vodnjaka, ki je za stavbo in takoj nato zavijete levo po ozkem prehodu med hišami do vhoda (je tam kjer je bil).

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.