Projekt ASI 2019 - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile

                                                                 Čestitamo! Prejeli ste sredstva JP ASI 2019.

 

Iščete primernega zunanjega izvajalca, ki vam bo pomagal pri pripravi strategije, izdelavi individualnih razvojnih načrtov in izvedel za vas različne delavnice, izobraževanja ter usposabljanja za krepitev kompetenc zaposlenih?

 

Untitled design (4)

 

Ljudska univerza Ajdovščina je zaupanja vreden partner,

ki vam bo zagotovil celostno podporo v sklopu JP ASI 2019.

Naše izkušnje, strokovno in kakovostno storitev potrjujejo izjave podjetij,

katerim smo v preteklem razpisnem obdobju nudili celostno podporo.

 

IMG_5830Mlinotest d.d. je z LU Ajdovščina sodeloval na JP ASI 2017 v vseh fazah projekta – svetovali so nam pri pripravi prijave, kasneje pa so nas strokovno vodili skozi celoten proces postavljanja strategije razvoja kadrov, vključno s segmentom upravljanja s starejšimi zaposlenimi. Tekom izvajanja izobraževalnih aktivnosti so se ponovno izkazali kot zanesljiv in pronicljiv poslovni partner, saj so na podlagi izkušenosti in strokovnosti svetovalk vedno našli ali celo na novo oblikovali pravo izobraževalno rešitev za naše potrebe. Vso podporo smo imeli tudi pri izvajanju poročanja in na to vezano administracijo. V letu 2019 je Mlinotestovo povezano podjetje Pecivo, d.d. uspešno kandidiralo na novem razpisu JP ASI, kjer se ponovno tesno povezujemo z LU Ajdovščina in se veselimo sodelovanja.

Ana Furlani, Mlinotest

 

IMG_6519V sklopu izobraževanja za zaposlene nad 45 let sem za osebno Supervizijo izbral svetovalca Janka Brasa. Odločitev sem sprejel na osnovi osebnih priporočil oseb, ki so z njim že imeli srečanja.

Pričakovanja so bila velika, nisem pa vedel, kako bo vse skupaj potekalo, ker nisem še nikoli bil na kakšnem podobnem srečanju. Prvi stik z Jankom je bil pozitiven in obetajoč. Janko je zelo prijazna oseba in hitro vzpostavi medosebni kontakt in občutek, da mu lahko zaupaš. Zadeve, ki sem jih želel z njegovo pomočjo razčistiti, so se vezale na medsebojne odnose na delovnem mestu in v družini ter učinkovito načrtovanje delovnega časa.  Supervizija me je pripeljala do tega, da sem SAM našel ODGOVOR na svoje vprašanje, skupaj z Jankom pa sva  temu odgovoru dala potrebno težo in dejstva, s katerimi si to vpišeš v podzavest in se s tem vprašanjem ne ukvarjaš več. Namreč kar ugotoviš sam, je največ vredno. Enostavno povedano, s pomočjo Supervizije Janka Brasa najdeš odgovore v par urah, namesto v par letih. In to je za take ljudi, kot sem jaz, neprecenljivo in vredno vsakega vloženega denarja. Vsekakor je upravičil vsa moja pričakovanja. Janka Brasa in njegovo Supervizijo priporočam vsem, ki so dovolj odprte miselnosti, da se mu prepustijo in potem sami najdejo odgovore na svoja vprašanja.

Ob tej priložnosti bi se zahvalil tudi Ljudski Univerzi Ajdovščina, ki nam je ta izobraževanja omogočila. Pokazala je izjemno odzivnost ter strokovnost in zato vsem toplo priporočam sodelovanje z njimi.

Marko Šušmelj, MA-KO d. o. o.

 

Z Ljudsko univerzo Ajdovščina smo sodelovali od začetka pa do konca izvedbe projekta JP ASI 2017. Pomagali so nam pri vseh poročanjih, ki so bila potrebna za pridobitev sredstev, ter pri sami izvedbi tečajev in delavnic. Kvalitetno opravljeno delo so nadgradili s fleksibilnostjo in prijaznostjo, kar je bilo za nas zelo pomembno.

Meta Mržek, TAXA d. o. o. 

 

Kontaktirajte nas.

05 366 47 52, 041 437 785 ali info@lu-ajdovscina.si

Z veseljem vam bomo svetovali pri pripravi strategije, pripravi individualnih učnih načrtov in organizaciji izobraževanj.

 

Izvedba projekta ASI:

 

 • SKLOP A

Priprava strategije za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih

Na Ljudski univerzi Ajdovščina imamo ustrezne reference in izkušnje s pripravo strategije za upravljanje s starejšimi. Dobro pripravljena strategija je osnova za izdelavo individualnega načrta osebnega in kariernega razvoja starejših zaposlenih, izvedbo motivacijskih programov za starejše zaposlene ter usposabljanja in izobraževanja za zaposlene.

Priprava strategije obsega:

 • Pregled obstoječega stanja podjetja
 • Poslovna strategija in kratkoročni ter dolgoročni cilji podjetja
 • Področje upravljanja s kadri
 • Definiranje želenega stanja
 • Oblikovanje strategije
 • Definiranje ključnih strateških usmeritev
 • Zapis strategije
 • Zapis akcijskega načrta in kazalnike za merjenje uspešnosti

 

 

 • SKLOP B1

Izdelava načrta osebnega in poklicnega razvoja starejših zaposlenih 

Za vsakega zaposlenega, ki ste ga vključili v projekt ASI, izdelamo individualne načrte osebnega in poklicnega razvoja.

 

 • SKLOP B2 IN B3

Udeležba v motivacijskih programih za starejše zaposlene in usposabljanja na področju osebnega in kariernega razvoja ter pridobivanje kompetenc starejših zaposlenih.

Za vas smo pripravili pestro ponudbo izobraževalnih delavnic, tečajev in usposabljanj.

 • PROGRAMI JEZIKOVNEGA IZOBRAŽEVANJA
 • PROGRAMI RAČUNALNIŠKEGA IZOBRAŽEVANJA
 • PROGRAMI S PODROČJA KOMUNIKACIJE
 • PROGRAMI S PODROČJA VODENJA
 • PROGRAMI S PODROČJA PRODAJE
 • PROGRAMI ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG
 • COACHING
 • TEAM BULDINGI