Projekt ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile

V letu 2021 bodo ponovno na voljo sredstva namenjena podjetjem za izobraževanje zaposlenih oseb, ki so starejši od 45 let.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina ponujamo celovito in strokovno podporo pri pripravi prijave za razpis Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI).

Iščete primernega zunanjega izvajalca, ki vam bo pomagal pri pripravi strategije, izdelavi individualnih razvojnih načrtov in izvedel za vas različne delavnice, izobraževanja ter usposabljanja za krepitev kompetenc zaposlenih?

Pripravimo vam strategijo za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih, individualni načrt osebnega in poklicnega razvoja ter usposabljanja za vaše zaposlene.

 

Komu je razpis namenjen? 

Razpis je namenjen vsem podjetjem, ki imajo starejše zaposlene od 45 let. Namen je spodbuditi podjetja k učinkovitemu upravljanju starejših zaposlenih in h krepitvi njihovih kompetenc z vidika podaljševanja njihove delovne aktivnosti. 

Za posameznega starejšega zaposlenega lahko pridobite do 1.800 EUR.

 

Untitled design (4)

 

Vas zanima več? 

Kontaktirajte nas. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 05 366 47 80 ali na neja.fakin@lu-ajdovscina.si. 

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Zakaj izbrati nas? 

Ljudska univerza Ajdovščina je zaupanja vreden partner, ki vam bo zagotovil celostno podporo v sklopu JP ASI, kar dokazujejo tudi pretekle izkušnje s podjetji. 

Naše izkušnje, strokovno in kakovostno storitev potrjujejo izjave podjetij, katerim smo v preteklem razpisnem obdobju nudili celostno podporo od prijave do celotne izvedbe projekta. 

Reference: 

imagesTudi v podjetju Peloz. d.d. sodelujemo v podjetju JP ASI 2019. Z Ljudsko univerzo Ajdovščina sodelujemo v vseh fazah projekta. Trenutno izvajamo različna izobraževanja, ki jih prilagajajo našim potrebam in željam. 
Z njihovim delom smo zelo zadovoljni. Naloge opravljajo pravočasno in na visokem strokovnem nivoju. Vedno so se prilagoditi našim zahtevam in željam, tako da razna izobraževanja in aktivnosti ne ovirajo našega proizvodnega procesa. 
Priporočam vam, da jih izberete za vašeha zunanjega izvajalca. 

 

Erna Peloz, Peloz.d.d.

 

IMG_5830Mlinotest d.d. je z LU Ajdovščina sodeloval na JP ASI 2017 v vseh fazah projekta – svetovali so nam pri pripravi prijave, kasneje pa so nas strokovno vodili skozi celoten proces postavljanja strategije razvoja kadrov, vključno s segmentom upravljanja s starejšimi zaposlenimi. Tekom izvajanja izobraževalnih aktivnosti so se ponovno izkazali kot zanesljiv in pronicljiv poslovni partner, saj so na podlagi izkušenosti in strokovnosti svetovalk vedno našli ali celo na novo oblikovali pravo izobraževalno rešitev za naše potrebe. Vso podporo smo imeli tudi pri izvajanju poročanja in na to vezano administracijo. V letu 2019 je Mlinotestovo povezano podjetje Pecivo, d.d. uspešno kandidiralo na novem razpisu JP ASI, kjer se ponovno tesno povezujemo z LU Ajdovščina in se veselimo sodelovanja.

Ana Furlani, Mlinotest

 

IMG_6519V sklopu izobraževanja za zaposlene nad 45 let sem za osebno Supervizijo izbral svetovalca Janka Brasa. Odločitev sem sprejel na osnovi osebnih priporočil oseb, ki so z njim že imeli srečanja.

Pričakovanja so bila velika, nisem pa vedel, kako bo vse skupaj potekalo, ker nisem še nikoli bil na kakšnem podobnem srečanju. Prvi stik z Jankom je bil pozitiven in obetajoč. Janko je zelo prijazna oseba in hitro vzpostavi medosebni kontakt in občutek, da mu lahko zaupaš. Zadeve, ki sem jih želel z njegovo pomočjo razčistiti, so se vezale na medsebojne odnose na delovnem mestu in v družini ter učinkovito načrtovanje delovnega časa.  Supervizija me je pripeljala do tega, da sem SAM našel ODGOVOR na svoje vprašanje, skupaj z Jankom pa sva  temu odgovoru dala potrebno težo in dejstva, s katerimi si to vpišeš v podzavest in se s tem vprašanjem ne ukvarjaš več. Namreč kar ugotoviš sam, je največ vredno. Enostavno povedano, s pomočjo Supervizije Janka Brasa najdeš odgovore v par urah, namesto v par letih. In to je za take ljudi, kot sem jaz, neprecenljivo in vredno vsakega vloženega denarja. Vsekakor je upravičil vsa moja pričakovanja. Janka Brasa in njegovo Supervizijo priporočam vsem, ki so dovolj odprte miselnosti, da se mu prepustijo in potem sami najdejo odgovore na svoja vprašanja.

Ob tej priložnosti bi se zahvalil tudi Ljudski Univerzi Ajdovščina, ki nam je ta izobraževanja omogočila. Pokazala je izjemno odzivnost ter strokovnost in zato vsem toplo priporočam sodelovanje z njimi.

Marko Šušmelj, MA-KO d. o. o.

 

Z Ljudsko univerzo Ajdovščina smo sodelovali od začetka pa do konca izvedbe projekta JP ASI 2017. Pomagali so nam pri vseh poročanjih, ki so bila potrebna za pridobitev sredstev, ter pri sami izvedbi tečajev in delavnic. Kvalitetno opravljeno delo so nadgradili s fleksibilnostjo in prijaznostjo, kar je bilo za nas zelo pomembno.

Meta Mržek, TAXA d. o. o.