Ohranite fit MOŽGANE z online vadbo in druženjem

Vsako sredo, od 20. januarja 2021 dalje, ob 10. uri

Ohranite fit MOŽGANE z online vadbo in druženjem (1)

 

Cilj:


Večgeneracijski center Goriške (VGC) na Ljudski univerzi Ajdovščina vabi k prijavi starejše in ostale odrasle, ki si želite:

  • narediti nekaj zase, ohraniti fit možgane in telo,
  • narediti nekaj za osebno rast,
  • druženja z drugimi na daljavo iz udobnega/varnega kotička svojega doma,
  • pozabiti na svoje skrbi in težave.

 

Kdaj, kje, kako?


Najprej bomo pol ure namenili druženju in osebni rasti skozi kratke zanimive zgodbice. Nato bomo pol ure namenili miselnim nalogam, vadbi možganov. Zadnje pol ure pa lažji fizični telovadbi. Vadba poteka na lastno odgovornost. Primerno je za vsakogar, še posebej za starejše. Naše druženje je dobra priložnost, da z raznovrstnimi aktivnostmi pozabite na vse skrbi in težave.

 

Kdo vas bo navdušil in kako?


Vodi Helena Furlan iz VGC Goriške, ki ima dolgoletne izkušnje dela z odraslimi. Že uvodoma vas bo pozitivno »ogrela« za skupni miselni trening in tudi ob zaključku poskrbela, da boste komaj čakali na naslednje druženje.

Predviden način izvedbe: Na daljavo, s pomočjo orodja MS TEAMS

 

Kaj potrebujete?


Ko se prijavite, se najprej pogovorimo o vaših izobraževalnih potrebah. Pomagamo vam, da se vključite v skupino na daljavo. Bodite udobno oblečeni, obuti. Če imate – ni nujno, si lahko pripravite manjše uteži ali kakšno drug manjši pripomoček za vadbo (npr. elastični trakovi). Namestite se v miren kotiček in si pripravite vodo, pisalo, papir oz. zvezek. Za posamezno srečanje poskrbite, da se pravočasno pridružite in ne zamujate. V primeru težav z internetom ali odsotnosti iz drugih razlogov, si lahko ogledate posnetek srečanja za nazaj.

Delavnice so BREZPLAČNE. 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada. *Informativna cena posameznega srečanja: 20 eur + ddv

 

Prijava in pomoč


Prijavite se lahko na helena.furlan@lu-ajdovscina.si pa preko spletne prijavnice. 

Obvezne so prijave vsaj dva dni pred posamezno aktivnostjo oz. do zapolnitve prostih mest s spletno prijavnico ali na 051 439 717, helena.furlan@lu-ajdovscina.si.

Ob prijavi nam prosimo navedite, če potrebujete pomoč pri prenosu aplikacije MS TEAMS in vzpostavitvi povezave na daljavo oz. ali navedeno orodje že uporabljate za druga izobraževanja Ljudske univerze Ajdovščina.

S prijavo na aktivnost (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe dogodka.

S prijavo soglašate, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja posnetke aktivnosti za dokazovanje izvedbe programa financerju.

V primeru, da bo srečanje zaradi višje sile odpadlo ali v primeru spremembe načina izvedbe, bomo prijavljene obvestili.