Odkrijte moč primerne poslovne obleke

Ste pripravljeni stopiti korak naprej v poslovnem svetu s slogom in samozavestjo? Želite odkriti skrivnosti primerne poslovne obleke, ki vam bo pomagala ustvariti odličen prvi vtis in izstopati v množici?

Pridružite se nam na 4 unem usposabljanju, kjer boste spoznali umetnost oblačenja za uspeh.

Kdaj? 21. maja 2024, ob 14. uri

Kaj boste pridobili?

  • Znanje o poslovni etiketi: Spoznali boste osnovna pravila in smernice poslovne etikete, ki vam bodo pomagala pri izbiri ustrezne poslovne obleke. Naučili se boste, kako ustvariti profesionalen videz, ki odraža vašo osebnost in podkrepi vaše strokovne kompetence.
  • Svetovanje pri izbiri oblačil: Naši strokovnjaki vam bodo nudili praktične nasvete glede izbire oblačil, barv, tkanin in stilov, ki so primerni za različne poslovne situacije. Pridobili boste vpogled v trende in spoznali, kako jih prilagoditi svojemu osebnemu slogu.
  • Povečanje samozavesti: Primerne poslovne obleke vam pomagajo graditi samozavest in samopodobo. Z našo pomočjo boste razumeli, kako oblačila vplivajo na vaše počutje in komunikacijo z drugimi. S stilom in samozavestjo boste izstopali ter navdihnili zaupanje pri sodelavcih, strankah in poslovnih partnerjih.
  • Praktični nasveti za kombiniranje oblačil: Naučili se boste ustvarjati različne kombinacije oblačil in dodatkov, ki bodo ustrezali različnim poslovnim okoliščinam, od formalnih do bolj sproščenih. S tem boste imeli vedno pravi videz, ne glede na dogodek ali sestanek.
  • Navdih in motivacija: Naša predavanja vam bodo dala navdih in motivacijo za raziskovanje lastnega sloga ter spodbudila kreativnost pri ustvarjanju unikatnih poslovnih oblek. S pozitivno energijo boste dvignili svojo samopodobo in se počutili samozavestno v vsaki situaciji.

Pridružite se nam na naših predavanjih in odkrijte, kako ustvariti močan vtis s primerno poslovno obleko. S slogom, samozavestjo in znanjem boste gradili uspešno poslovno pot.

Cena: 60,00€ + DDV

Dostopnost