Pripelji svoj par

Med počitnicami smo v Večgeneracijskem centru Goriške, ki deluje na Ljudski univerzi Ajdovščina, izvedli brezplačne delavnice.

Namenjene so bile socialnemu vključevanju, izobraževanju ter povezovanju več generacij, zato smo jih poimenovali PRIPELJI SVOJ PAR.

Dosegli smo naš cilj, saj iz spodnjih utrinkov lahko vidite, da je bila zbrana družba zelo pestra po starosti. Pri izdelavi igrice TRI V VRSTO in pri peki MUFFINOV, smo si med seboj pridno pomagali

in se kratkočasili s pogovorom. Izvedbo projekta in nekatere zunanje sodelavce sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Za zaključek še vabilo tistim, ki bi lahko podarili del svojega znanja in časa za dobro drugih, da nas kontaktirate na

info@lu-ajdovscina.si, 05 36 64 753, 041 437 785.

Prostovoljstvo v VGC Goriška je priložnost za nove izkušnje. V program prostovoljstva vabimo starejše od 18 let, ki želite deliti svoja znanja ali pridobiti nove znanja in stike.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina vam nudimo možnost najmanj 24-urnega prostovoljnega dela v programih in projektih:

• Večgeneracijski center (VGC) Goriške, Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O), Teden vseživljenjskega učenja (TVU) in Incastra – Dan ajdovske industrije in podjetništva.

Več utrinkov iz brezplačnih vsebin …