V Večgeneracijskem centru so otroci na daljavo izdelali krasne metulje

V torek, 12. maja smo se (zaenkrat samo zaposleni) navdušeni vrnili v stavbo Ljudske univerze Ajdovščina. V sredo pa smo v okviru aktivnosti Večgeneracijskega centra Goriške, izvedli prvo srečanje ustvarjalnic za otroke. Na daljavo smo ustvarjali METULJE, s pomočjo orodja ZOOM.

Objavljamo dva utrinka. Metulj, ki je polepšal okno domače sobe sporoča, da se otroci res hitro prilagodijo in so v teh časih še bolj kreativni. VGC ustvarjalnica je s pomočjo table, računalnika, papirja, flomastrov napolnila prej tako prazne prostore Ljudske univerze Ajdovščina.

ustvarjalnica 13. 5. luaMETULJ  NA OKNU

Starši so nam po delavnici sporočili, da so bili otroci zadovoljni in so ustvarili lepe izdelke. Vabimo tudi vaše otroke, da se čimprej prijavite za sredo, 20. maja ob 14.00. Ustvarili bomo TRGANKO. Potrebujete delujoče orodje ZOOM, internet in kamero. Mi pa obvezno potrebujemo vašo e pošto in tel. št., da lahko vzpostavimo povezavo.

Najbolje, da prijave sporočite preko spletne prijavnice s klikom na: 

https://www.lu-ajdovscina.si/napovednik/2020050421275306/

Prijavljenim še sporočimo ali bo delavnica v stavbi ali na daljavo.

Veselimo se srečanja z vami.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada. 

Več: https://www.lu-ajdovscina.si/tecaji_in_usposabljanja/2017012817291297/brezplacne_dejavnosti_vecgeneracijskega_centra