Ponovno najdi svoj smisel skozi umetnost!  

Predstavljamo vam izjemno zgodbo Naceta Tomažiča, udeleženca programa PUM-O, ki je našel svojo strast in smisel v likovnem ustvarjanju. 

V programu PUM-O je Nace ustvaril 12 edinstvenih likovnih del v akrilni in mešani tehniki. Njegova umetnost je postala izraz njegovega notranjega boja, čustvenih prelomov in hkrati tudi močno sporočilo za občinstvo. Z intenzivnimi barvami in dinamičnimi linijami nas vabi, da prepoznamo lepoto tudi v najtemnejših trenutkih. 

Nace Tomažič je dokaz, da program PUM-O omogoča mladim, da znova najdejo svojo strast in svoj smisel. Njegova samostojna razstava “Vibracije duše” je mejnik v njegovi umetniški poti, hkrati pa navdihuje vse, ki še niso našli svojega smisla, da se pridružijo programu za mlade stare od 15 – 29 let, da poiščejo svoje lastne potenciale ter jih s pomočjo mentorjev tudi izrazijo. 

Pridružite se nam na Nacetovi prvi samostojni razstavi v Hiši mladih v Ajdovščini, ki bo v torek, 11. julija, ob 9. uri. Doživite moč umetnosti, ki lahko preoblikuje življenja in odpira nova vrata  izražanja ter odkrijte izjemno pot, ki jo je Nace prehodil skozi program PUM-O. Skupaj bomo praznovali njegov uspeh in ga spodbujali na nadaljnji umetniški poti. 

Dostopnost