BLOG

Praktična in teoretična delavnica na temo kuhanja soka in marmelade iz aronije

Aronija vsebuje največ antioksidantov med vsemi vrstami jagodičevja in ostalimi vrstami sadja.

Vsebuje tudi naravne rastlinske antibiotike in fitoncine, to je sestavine, s katerimi se brani pred insekti, bakterijami in virusi, ljudje pa si z njenim uživanjem lahko izboljšamo svoje življenje.

Če vas ta poletni sadež navdušuje, vas vabimo, da se nam v avgustu pridružite na delavnici v Učnem centru Brje. Isti dan bo potekalo tudi nabiranje aronije katerega se lahko po želji udeležite. 

Delavnica bo vodila Mojca Slokar.

Prijave in informacije na alenka.magajne@lu-ajdovscina.si ali 05 366 47 52, 041 437 785.

Program sofinancira Občina Ajdovščina v okviru Letnega programa za izobraževanje odraslih, zato je za udeležence brezplačen.