Delavnica kuhanja soka in marmelade iz aronije in degustacija

Aronija vsebuje največ antioksidantov med vsemi vrstami jagodičevja in ostalimi vrstami sadja.

Vsebuje tudi naravne rastlinske antibiotike in fitoncine, to je sestavine, s katerimi se brani pred insekti, bakterijami in virusi, ljudje pa si z njenim uživanjem lahko izboljšamo svoje življenje.

Če vas ta poletni sadež navdušuje, vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici v Učnem centru Brje, ki bo v torek, 9. avgusta 2022 ob 17.00.

Delavnica bo vodila Mojca Slokar.

Prijave in informacije na alenka.magajne@lu-ajdovscina.si ali 05 366 47 52, 041 437 785.

Program sofinancira Občina Ajdovščina v okviru Letnega programa za izobraževanje odraslih, zato je za udeležence brezplačen.

Dostopnost

Politika zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in nam pomagate razumeti, katere dele spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Več o piškotkih in nastavitve piškotkov lahko prilagajate na zavihkih na levi strani.

Preberite več.