Prednovoletni teambuilding programi

December je tu in že smo zakorakali v mesec poln doživetij in druženj. Na Ljudski univerzi Ajdovščina smo pripravili dva sproščena teambuilding programa, posebej primerna za prednovoletni čas.

Doživetje Intiniti Wine Bliss
Doživetje Intiniti Wine Bliss vas vabi, da v naravi in v kleti ob glasbi s pomočjo čuječnosti zaživite zgodbo o trti in vinu izbranega vinorodnega okoliša.
Ob preživljanju kakovostnega časa na turistični destinaciji v trenutku tukaj in sedaj spoznavate kulturo gojenja vinske trte, lokalne identitete kraja ter odkrivate pravo esenco vina in sebe. Doživetje privede do občutka “Bliss”. Obenem je poskrbljeno za enogastronomsko razvajanje brbončic in uživanje ob glasbeni spremljavi.

Razvijanje glasu, govora, inovativnosti, vodenja in kreativnosti skozi pevsko team building delavnico
Na 3-urni team building delavnici se bodo vaši zaposleni družili, povezali in bolje spoznali preko glasbe in petja. V začetnem, kratkem izobraževalnem delu delavnice, se bodo zaposleni naučili nekaj o svojem glasu in dobili osnovna orodja, kako okrepiti pravilne mišice za zdrav glas in govor.
Skozi zabavne ritmično – pevske vaje bodo udeleženci krepili svoje inovativne in kreativne sposobnosti ter dobili občutek, kaj pomeni voditi skupino ljudi. S treningom na skupinski pesmi bodo trenirali medsebojno komunikacijo in delo v skupini. Z izdelavo zaključne pesmi podjetja bodo uslužbenci ojačali pripadnost podjetju, kulturo in duh podjetja.

Vsak program prilagodimo po meri podjetja. Za več informacij nam lahko pišete na ana.bacar@lu-ajdovscina.si ali nas pokličete na telefon 051 656 552.

Dostopnost