Predstavitev: Kaj je radiestezija in kako vam lahko pomaga v vsakodnevnem življenju?

Na Ljudski univerzi Ajdovščina smo se v zadnjem obdobju veliko ukvarjali z zdravilnimi vodami in energijsko bogatimi točkami. Veliko vprašanj smo prejeli, kako se to izmeri in kakšna orodja so potrebna za opravljanje meritev.

Zato vas vabimo na brezplačno predstavitev, kaj je to radiestezija in kako vam lahko pomaga v vsakdanjem življenju.

O tem bo govoril Jože Munih, ki se že več kot 30 let ukvarja z odkrivanjem zdravilnih vodnih izvirov, energijskih točk v naravi in v prostorih domačih stanovanj ter drugje.

Kaj boste izvedeli?

  • Kaj je radiestezija in ali se jo lahko vsak nauči?
  • Kako si lahko z nihalom pomagamo v vsakdanjem življenju?
  • Zakaj je dobro vedeti, kje so slabe in kje dobre točke prostora? Kako se jih določi s pomočjo nihala?
  • Zakaj lahko z nihalom določimo, ali nam hrana ustreza?

Pri radiesteziji gre za meritve sevanj, saj je beseda radiestezija sestavljenka iz latinskih besed radious = žarek in aisthetis = čutiti.

Pri meritvah se osredotočamo na meritve zemeljskih pasov, podvodnih sevanj in več. Najbolj znani sta dve vrsti zemeljskih sevanj – Hartmannova mreža in Curry mreža ter podvodni tokovi, ki so pogosto razlogi za slabo in nekakovostno spanje. S pomočjo te mreže se živali orientirajo v svetu in vedno hitro najdejo pravo pot. Čutimo pa jo tudi ljudje, ko se na nekaterih krajih počutimo dobro ali pa slabo.

Več o energijah in načinih merjenja, vam bomo predstavili na brezplačni predstavitvi, ki bo v četrtek, 19. januarja 2023, ob 17.00 na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Za več informacij in prijavo nas lahko kontaktirate na alenka.magajne@lu-ajdovscina.si ali 05 366 47 52, 041 437 785. Prijavite se lahko tudi preko spletne prijavnice.

Dostopnost