Pridobitev izobrazbe in kvalifikacij

THE GEAR YOU NEED(2)

Spoštovani.  

Na podlagi Sklepa o preventivnih ukrepih zaradi preprečevanja koronavirusa, ki ga je dne, 12. 3. 2020 izdal Poveljnik civilne zaščite Občine Ajdovščina, vas obveščamo, da se Ljudska univerza Ajdovščina do preklica za javnost zapre. Skladno s tem se do preklica prekine tudi izvajanje vseh programov.

Za dodatne informacije smo dosegljivi od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00 na telefonski številki 041 437 785 ali na elektronski naslov info@lu-ajdovscina.si.  

Hvala za razumevanje.

 

 

 

Ljudska univerza Ajdovščina vam nudi novo znanje, podporo, izobrazbo in za vas ustvarja priložnosti!

Izobraževanje odraslih je vrednota, saj številne težave laže rešite z novim znanjem in izkušnjami ter krepite socialne vezi v skupnosti.

Ne čakajte. Izkoristite možnosti in pridobite izobrazbo ali nacionalne poklicne kvalifikacije na šoli, ki ima skoraj sedemdesetletno tradicijo izobraževanja odraslih. Ljudska univerza Ajdovščina viša raven izobrazbe med ljudmi po Vipavski dolini in tudi širše. V času vašega izobraževanja vam nudimo individualen pristop, od prvega stika s šolo in do zaključka izobraževanja. Lahko se pohvalimo s številnimi uspehi in učnimi rezultati naših udeležencev.

Pridružite se jim tudi vi! Dobrodošli! 

 

Prijave in informacije na 05 366 47 50, 041 437 785 ali na .