Ali želite biti del največjega dogodka ajdovske industrije in podjetništva?

Pridružite se nam na InCastri – Dnevu ajdovske industrije in podjetništva, ki se bo odvil 20. in 21. septembra 2024 na Letališču v Ajdovščini. K sodelovanju vabimo vsa podjetja, ki želijo odpreti svoja vrata in na edinstven način predstaviti svoje podjetje širši javnosti in se povezati z množico obiskovalcev.

InCastra že sedmo leto zapored navdušuje Ajdovščino in širšo regijo. V središču pozornosti so podjetja, ki želijo izstopati in pokazati svojo raznolikost ter inovativnost. Letošnji dogodek se bo odvil pod sloganom »Delaj s srcem«. Izpostavljen bo predvsem pomen zdravja na delovnem mestu.

Kaj vam bo prineslo sodelovanje na InCastri?

Sodelovanje na InCastri bo okrepilo vaš ugled in pripomoglo k večji prepoznavnosti vašega podjetja v lokalnem okolju, poleg tega predstavlja odlično priložnost za promocijo vašega podjetja, mreženje z drugimi podjetniki ter vzpostavljanje pomembnih poslovnih stikov. S svojo prisotnostjo boste postali del zgodbe, ki promovira ajdovsko industrijo in podjetništvo.

Vabimo vas, da se pridružite skupnosti ajdovskih podjetij in prispevate k utrjevanju dobrega glasu o gospodarski dejavnosti našega mesta.

Za več informacij o dogodku in možnostih sodelovanja nas pokličite na telefonsko številko 05 366 47 52 ali nam pišite na elektronski naslov anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si.

Obiščite tudi našo spletno stran www.incastra.si, kjer boste našli vse podrobnosti.

Dostopnost