Ponovno razpisujemo: Usposabljanje Računovodja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode

pexels-photo-938963

 

Pridobitev znanja s področja računovodstva:

Strokovno računovodstvo je v podjetju ključnega pomena. Čeprav že dolgo opravljate ta dela, se zakonodaja nenehno spreminja in zato svetujemo, da se oseba, ki želi pridobiti certifikat vključi v strokovno usposabljanje s tega področja. Vključijo se lahko tudi tisti, ki želijo pridobiti navedena znanja in ne bodo opravljali izpita za pridobitev NPK.

Vsebina

 

Določena je po katalogu standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in zajema pridobitev znanja s področij:

  • sestavljanje različnih računovodskih predračunov in obračunov,
  • izvajanje računovodskega proučevanja in izdelovanja poročil,
  • izvajanje računovodskih del v javnem sektorju in v računovodskih servisih.
  • osnove knjigovodstva,
  • sredstva, obveznosti,
  • DDV,
  • stroški, prihodki, odhodki,
  • priprava izkaza poslovnega izida,
  • priprava bilance stanja,
  • delo s programom minimax.

 

Predviden začetek programa je ponedeljek, 2. marca 2020. Srečanja bodo potekala dvakrat tedensko (ponedeljek in sreda) po štiri šolske ure.

Program usposabljanja je zelo praktično naravnan, saj  udeleženci dobijo osnovna teoretična znanja, predvsem pa se učijo z delom na praktičnih primerih. Program je primeren za tiste, ki imajo nekaj teoretične podlage iz ekonomskega področja ali delovne izkušnje. Na prvem informativnem srečanju, se udeleženci pogovorijo z vodjo programa o svojih predznanjih, izkušnjah, da se program še dodatno oblikuje po meri skupine. Glede na želje udeležencev, lahko program tudi prilagajamo ali spremenimo tudi med izvedbo.

Cena z DDV je 576 €. Možnost plačila na 2 – 3 obroke.

 

Program poteka v manjših skupinah in obsega 52 ur. 

 

Prijave sprejemamo do 24. februarja 2020. Prijavite se čimprej, saj je število mest omejeno.

 

KATALOG STROKOVNIH ZNANJ IN SPRETNOSTI 

Kdor želi  pristopiti v certificiranje za NPK RAČUNOVODJA/ RAČUNOVODKINJA ZA MANJŠE DRUŽBE, SAMOSTOJNE PODJETNIKE IN ZAVODE mora imeti ustrezna znanja, ki jih navaja katalog strokovnih znanj in spretnosti. 

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. Dodatne informacije na 05 366 47 52 ali na .

 


Prijavnica:


*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

9+8=