Program za mlade

program za mlade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želiš narediti korak naprej pri načrtovanju svoje kariere? Vstopiti na trg dela pripravljen in samozavesten? Je tvoj cilj čim hitreje doseči zaposljivost na želenem delovnem področju?

 

ZAKAJ je Program za mlade primeren zame?

Imaš občutek, da nisi popolnoma pripravljen za vstop na trg dela? Se na delovnem mestu srečuješ z novimi izzivi, katerim nisi kos? Bi rad naredil korak naprej? 

Že dlje časa velja, da za uspešen razvoj kariere, zgolj strokovna znanja, niso več dovolj. Delovno okolje od posameznika zahteva veliko več. V ospredje prihaja potreba po novih znanjih in veščinah, kot so kritično in ustvarjalno razmišljanje, sposobnost pogajanja, čustvena inteligenca, reševanje konfliktov itd. 

So te veščine pri tebi dobro razvite? 

V Programu za mlade ti bomo s pomočjo različnih izobraževanj in kariernim svetovanjem pomagali, da bodo tudi pri tebi te veščine dobro razvite. Poleg tega boš usvojil znanja, ki ti bodo pomalaga, da boš:

  • bolj fleksibilen in prilagodljiv na hitre spremembe trga dela,
  • bolj kompetenten in 
  • zaposljiv. 

 

Sem primeren kandidat za program?

V program se lahko vključijo mladi od 15. do 34. leta starosti, ki so radovedni, ki želijo pridobiti nova znanja in izkušnje in so pripravljeni narediti korak naprej pri osebnem ali kariernem razvoju. 

mladi.jpg1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaj se bom novega naučil, če se vključim v program?

IME DELAVNICE/PREDAVANJA DATUM URA IZVAJALEC
Umetnost odličnega komuniciranja in pogajanja za mlade Že izvedeno 17.00 Irena Jež
Čustveni samonadzor 14. 9. 2021 17.00 Simon Rajšp
Javno nastopanje 21. 9. 2021 17.00  Simon Rajšp
Triki nezavedne komunikacije 28. 9. 2021 17.00 Simon Rajšp

 

Kako bodo potekala predavanja?

Predavanja bodo potekala on-line. Enostavno, varno in dostopno. Torej nimaš več izgovora, da se jih ne bi udeležil in naredil korak naprej pri razvoju kariere. Kar potrebuješ je le aplikacija MS Teams in udoben naslonjač iz katerega boš spremljal predavanja.

 

Kako se lahko vključim v program?

Vse informacije o vsebini programa in prijavi najdeš na telefonski številki 05 366 47 52 ali 051 20 26 28, od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00. Z nami lahko stopiš v stik tudi preko elektronskega naslova .

Pokliči, napiši, vprašaj nas. Svetovali ti bomo.

 

Si se že odločil za vpis? 

Mogoče te prepriča podatek, da je program BREZPLAČEN, saj ga sofinancira Občina Ajdovščina v okviru Letnega programa izobraževanja odraslih za leto 2021. Omogoča ti, da do uporabnih in kvalitetnih vsebin dostopaš enostavno, hitro in brezplačno. 

Pridruži se nam in ustvari si svojo kariero! 

V program se najhitreje vključiš tako, da izpolniš podatke v spletni prijavnici. Ne pozabi, prijava je obvezna.  

 


Prijavnica:

Čustveni samonadzor
Javno nastopanje
Triki nezavedne komunikacije
Dijak/inja
Študent/ka
Zaposlen/a
Brezposeln/a

*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

4+3=