20-urni brezplačni tečaj slovenščine za tujce

Petek, 8. marec 2019, ob 18.uri, na Ljudski univerzi Ajdovščina. 

slika 1

Vabimo vas na 20-urni brezplačni tečaj slovenščine za tujce, ki se bo pričel v petek, 8. marca 2019, ob 18.00, v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.

Obvezne so prijave. Prijavite se preko spletne prijavnice. Za več informacij pokličite na 05/ 366 47 50, 041 437 785 ali pišite na nina.pirec@lu-ajdovscina.si.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

 


Prijavnica:

Začetni tečaj slovenščine za tujce - 8. marec

*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

4+3=