Pogovor z dr. Veroniko Podgoršek: Kako najti ljubezen do sebe in ljubezen do drugega?

Petek, 4. oktober 2019, ob 18.00.

LUA_PREDAVANJA-04

Pogovor: Kako najti ljubezen do sebe in ljubezen do drugega?

Preko pogovora bomo s psihoterapevtko dr. Veronika Podgoršek, strokovnjakinja za partnerske odnose spoznali kako pomembno je iskanje skupne poti, kako pomembno je začeti pri sebi in spoznati sebe - česa si želim, česa si ne želim, kdo sem, kaj sem, kaj me moti in zakaj se na stvari in ljudi odzivam tako, kot se.

Ko poznaš samega sebe in drugemu dovoliš, da te res spozna, si že na polovici poti do sreče in zadovoljstva. Za dober odnos sta vedno potrebna dva, zato za srečen odnos potrebujemo nekoga z enakimi predispozicijami. Ključ do srečne zveze namreč leži prav v poznavanju sebe, svojih želja in odzivov.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite. Predavanje je brezplačno, obvezne pa so prijave preko spletne prijavnice, na elektronski naslov  ali preko telefonske številke 05 36 64 750.


Prijavnica:


*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

6+3=