Program PUM-O+: Pot do osebne rasti in uspeha za mlade

Program PUM-O+ se osredotoča na individualno delo z vsakim udeležencem. Cilj je, da v obdobju desetih mesecev skupaj z mladimi dosežemo zastavljene osebne cilje.

Za vsakega udeleženca programa PUM-O+ določimo osebni cilj, ki ustreza njegovim interesom in sposobnostim. Nekateri mladi se odločijo dokončati šolanje, drugi pa iščejo prvo zaposlitev. Poleg tega pa skupaj postavljamo tudi zelo specifične in individualne cilje, ki mladim pomagajo pri osebnem razvoju in uresničevanju svojih sanj.

Eden od velikih dosežkov programa je tudi izjemen uspeh udeleženca Andija Šinigoja, ki si je zastavil cilj izdati svoj prvi CD. S pomočjo podpore programa PUM-O+ ter zunanjega sodelavca Andreja Kobala je Andi na PUM-O+  ustvarjal glasbo ter na koncu dosegel svoj cilj. Izdaja CD-ja je za Andija velik korak naprej v njegovi glasbeni karieri in dokaz, kaj vse lahko mlad človek doseže z vztrajnostjo in ustrezno podporo.

Predstavitev Andijevega prvega CD-ja z naslovom Envision bo v petek, 21. junija 2024, ob 14.00 pri Rimskem obzidju v Ajdovščini. Dogodek bo priložnost, da se Andi predstavi širši javnosti ter da skupaj praznujemo ta dosežek. Vabimo vas, da se nam pridružite in podprete mlade talente ter njihove sanje.

Andi je o svojem CDju povedal: »Na CDju je glasbam, ki opisuje našo družbo in te prepusti mislim. Navdihnilo me je obnašanje ljudi, vsak komad opisuje nekaj na ljudeh, kar mi je pritegnilo pozornost. Precej inspiracij sem dobil tudi iz mitologije in različnih religij.«

Program PUM-O+ tako mladim nudi podporo in priložnosti za osebni in profesionalni razvoj, s ciljem, da vsakdo najde svojo pot in doseže zastavljene cilje. Andijev uspeh je dokaz, da je s pravim pristopom in predanostjo mogoče doseči tudi najvišje cilje.Dostopnost