Učni center brje
Center znanja, izmenjave izkušenj in povezovanja med sadjarji, zeliščarji in vinogradniki
Predavanja in praktične delavnice Učnega centra Brje so namenjene vsem, ki želite pridobiti in nadgraditi teoretična, predvsem pa praktična znanja za pridelavo in predelavo sadja in zelišč in trženja izdelkov na domu.
Predavanja in delavnice so primerne tudi za vse, ki želite po izobraževanju pridobiti nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK Predelovalec/ predelovalka sadja na tradicionalen način in se poklicno ukvarjati s predelavo sadja ter trženjem izdelkov.
Predavanja in delavnice
Uporaba zelenjave v kozmetiki
19. november in 10. december 2024, ob 17.00, Učni center Brje
Priprava sveže mešanice vrtnin (domača vegeta)
15. oktober 2024, ob 17.00, Učni center Brje
Zeliščne soli v kuhinji
5. november 2024, ob 17.00, Učni center Brje
Načrtovana predavanja in delavnice v Učnem centru Brje
ZELIŠČA V KUHINJI
15. 10. 2024 ob 17.00 | Priprava sveže mešanice vrtnin (domača vegeta) | Prijava (Število mest je omejeno) |
5. 11. 2024 ob 17.00 | Zeliščne soli za uporabo v kuhinji | Prijava (Število mest je omejeno) |
UPORABA ZELENJAVE V KOZMETIKI
19. 11. 2024 ob 17.00 | Korenček in buča | Prijava |
10. 12. 2024 ob 17.00 | Česen in krompir | Prijava |
Prijava na delavnice je obvezna. Za dodatne informacije nam lahko pišete na anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si ali pokličete na 05 3664752, 051 202628.
Kontaktna oseba
mag. Anja Jamšek Furlan
organizatorka izobraževanja
anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si
05 3664 752, 051 202 628