Učni center brje

Center znanja, izmenjave izkušenj in povezovanja med sadjarji, zeliščarji in vinogradniki

Predavanja in praktične delavnice Učnega centra Brje so namenjene vsem, ki želite pridobiti in nadgraditi teoretična, predvsem pa praktična znanja za pridelavo in predelavo sadja in zelišč in trženja izdelkov na domu.

Predavanja in delavnice so primerne tudi za vse, ki želite po izobraževanju pridobiti nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK Predelovalec/ predelovalka sadja na tradicionalen način in se poklicno ukvarjati s predelavo sadja ter trženjem izdelkov.

Predavanja in delavnice

Načrtovana predavanja in delavnice v Učnem centru Brje

 

ZELIŠČA V KUHINJI

15. 10. 2024 ob 17.00 Priprava sveže mešanice vrtnin (domača vegeta) Prijava (Število mest je omejeno)
5. 11. 2024 ob 17.00 Zeliščne soli za uporabo v kuhinji Prijava (Število mest je omejeno)

 

UPORABA ZELENJAVE V KOZMETIKI

19. 11. 2024 ob 17.00 Korenček in buča Prijava
10. 12. 2024 ob 17.00 Česen in krompir Prijava

 

Prijava na delavnice je obvezna. Za dodatne informacije nam lahko pišete na anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si ali pokličete na 05 3664752, 051 202628.

 

 

Kontaktna oseba

mag. Anja Jamšek Furlan

mag. Anja Jamšek Furlan

organizatorka izobraževanja

anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si
05 3664 752, 051 202 628

Dostopnost