Promocijska videa o vlogah izobraževalcev odraslih

Ljudska univerza Ajdovščina je tudi letos aktivno sodelovala na Letnem posvetu o izobraževanju odraslih 2023, ki se je odvijal 17. in 18. oktobra v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

V prispevku dr. Tanje Možina iz Andragoškega centra Slovenije o strokovnem razvoju izobraževalcev odraslih sta se predstavili Maja Lemut, mentorica v programu PUM-O+, in Damjana Benec, mentorica študijskih krožkov. Maja in Damjana sta namreč v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije aktivno sodelovali pri snemanju kratkih promocijskih filmov o vlogah izobraževalcev odraslih. Tako je Maja predstavila svojo vlogo mentorice programa PUM-O+, Damjana pa vlogo mentorice študijskih krožkov. Poleg njunih vlog so bile predstavljene še vloga organizatorke izobraževanja odraslih, svetovalke v izobraževanju odraslih in svetovalke za kakovost. Obe naši sodelavki sta svoji vlogi predstavili zelo kakovostno in uspešno, pri tem pa zelo uživali.

V obeh promocijskih videih, ki si ju lahko ogledate spodaj, boste izvedeli, kako sta postali mentorici programa PUM-O+ in študijskih krožkov, kakšno je njuno delo in kako poteka ter kdaj se počutita pri svojem delu izpolnjeno.

Lepo vabljeni k ogledu.

Iskrena hvala tudi vsem udeležencem v obeh videih, tako v programu PUM-O+ kot v študijskih krožkih. Prispevali so k ustvarjanju pristnih, doživetih in izpopolnjenih videov.

Dostopnost