RAČUNALNIŠKE URICE

Pridružite se nam na računalniških uricah!

Si želite poglobiti svoje digitalne kompetence in postati bolj samozavestni pri uporabi računalnika, interneta in pametnih telefonov? Vabimo vas, da se nam pridružite na Računalniških uricah, kjer bomo skupaj odkrivali svet digitalnih tehnologij. 

Za vas smo pripravili raznolik program, ki bo zajemal aktualne teme in se v največji možni meri prilagajal vašim željam in potrebam. 

Kaj lahko pričakujete?

  • Poglobljeno raziskovanje Googlovih aplikacij: Spoznali boste, kako učinkovito uporabljati različne Googlove aplikacije, ki vam lahko olajšajo delo in vsakodnevno življenje. 
  • QR Kode v praksi: Naučili se boste uporabljati QR kode v različnih situacijah, od skeniranja menijev v restavracijah do hitrega dostopa do informacij.  
  • Nasveti in triki za boljšo uporabo pametnih telefonov: Na delavnicah za pametne telefone boste praktično preizkusili različne funkcije svojega pametnega telefona. Naučili se boste, kako bolje izkoristiti svojo napravo, odkriti skrite funkcije in namestiti uporabne aplikacije. 
  • Individualna pomoč in podpora: Naše Računalniške urice so odlična priložnost, da dobite odgovore na vsa vaša specifična vprašanja in rešite morebitne težave, s katerimi se soočate. 
  • Interaktivno učenje v manjših skupinah: Delali bomo v manjših skupinah, kar omogoča boljšo osebno učno izkušnjo in priložnost za aktivno sodelovanje. 

Kdaj?

Vsak četrtek, ob 14. uri

Kje?

Ljudska univerza Ajdovščina, Stritarjeva 1/a, 5270 Ajdovščina

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli pridobiti ali nadgraditi  znanje uporabe digitalnih tehnologij, ob podpori mentorja in skupine.

Program je za udeležence brezplačen.

Program se izvaja v sklopu Letnega programa izobraževanja odraslih v občini AJdovščina.

Dostopnost