Vizualna komunikacija je glasnejša od besed

Delavnica Grafično oblikovanje za začetnike je pritegnila večje število udeležencev različnih starosti iz različnih koncev Slovenije.

Praktično delo je potekalo v živo, ročno in na računalnikih.

Ustvarjalni udeleženci so najprej ob slikovnem gradivu izvedeli veliko o vizualnih komunikacijah in grafičnem oblikovanju.Nato je vsak oblikoval svoje vabilo z vsemi grafičnimi elementi in dobil konzultacije, povratne komentarje. Cilji delavnice so bili doseženi, saj so prisotni razvijali domišljijo, spoznavali sebe in svoje talente, iskali kreativne rešitve in širili socialne stike.

Vodja delavnice, Monika Avdič je diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani, s smeri grafično oblikovanje. Že kot študentka se je usmerila v tiskarsko industrijo in je na tem področju že več let zaposlena kot oblikovalka. Njen poklic zajema predvsem pripravo grafik za tisk na različne medije in izdelavo končnih tiskovin ter unikatnih izdelkov.

Svoj osebni portfolijo pa občasno nadgradi še z novimi grafičnimi podobami in raznimi umetniškimi projekti kot je samostojna slikarska razstava ŠEPET NARAVE.

Delavnico smo razširili v 12 urni program z Moniko Avdič, kjer se lahko še veliko naučite o komunikaciji, grafičnih elementih, likovnih prvinah in spremenljivkah ter kompoziji.

Cena: 60 eur (brez DDV).

Več informacij in informativne prijave na 051 439 717, helena.furlan@lu-ajdovscina.si.

Dostopnost