Zeleni zakladi: gojeni in divji šparglji

Ste se kdaj vprašali, kako prepoznati divje šparglje v naravi in jih uporabiti v okusnih jedeh?

Vabimo vas, da se pridružite predavanju, ki bo osvetlilo skrivnosti gojenih in divjih špargljev. Spoznali boste, kako gojiti šparglje na svojem vrtu, kako prepoznati divje šparglje v naravi ter kakšne kulinarične užitke nam omogočajo oboji.

Predavanje bo potekalo v torek, 22. aprila 2025 ob 16.00 na Ljudski univerzi Ajdovščina.

  • Razlike med gojenimi in divjimi šparglji
  • Nasveti za gojenje divjih in gojenih špargljev v domačem vrtu
  • Kuharske ideje in recepti za pripravo špargljev

Veselimo se vaše udeležbe!

Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@lu-ajdovscine.si ali na 05 366 4750, 031 429 050.

Dostopnost